top of page

MAATWERK 'IN COMPANY' | AANPAKKEN VAN ZIEKTEVERZUIM | DIRECT RESULTAAT | BIG- EN CKR GEREGISTREERD |

Voor bedrijven: Kop
programmering

OVER DAMSMA FYSIOTHERAPIE

Mijn aanpak is zowel op de werknemer als op de werkgever gericht. Door mijn behandeling en advies wordt het verzuim beperkt en voorkomen. Dit levert voordelen op voor de organisatie, zoals het beperken van de verzuimkosten. Voor de medewerkers zorgt het voor een beter functioneren in het eigen werk of een snellere werkhervatting. 

Het is belangrijk dat er snel wordt gehandeld bij het ontstaan van werk gerelateerde klachten bij medewerkers. Het beïnvloedt de duur van het herstel en de intensiteit van de klachten. De meest voorkomende klachten zijn nek-, rug- en schouderklachten. De behandeling en het advies zijn gericht op de individuele werknemer en liggen niet vast in standaard protocollen. Door de specifieke aanpak onderscheid ik mij van andere bedrijfsfysiotherapeuten. Ik bekijk per individu welke interventie voor deze persoon het beste en snelste resultaat levert. 

Ik ben ingeschreven in het BIG- en CKR-register. Dit is uw garantie dat u te maken heeft met een gediplomeerde fysiotherapeut, die voldoet aan de kwaliteitseisen van het KNGF. Ook heb ik contracten met alle zorgverzekeraars. 

Benieuwd naar hoe ik uw bedrijf kan helpen? Kijk gerust verder op de website of neem contact met mij op.

Voor bedrijven: About

DIENSTEN

Het typen op Laptop

FYSIOTHERAPEUTISCH WERKPLEKONDERZOEK

Een onderzoek op locatie waarbij de werkplek specifiek op de werknemer wordt ingesteld, waardoor eventuele lichamelijke klachten verholpen en voorkomen kunnen worden. Tijdens het onderzoek wordt er tevens spierspanning gemeten met behulp van de Physioplux, zodat de werkplek instellingen verder geperfectioneerd kunnen worden en er uitleg gegeven kan worden over de juiste werkhouding in deze specifieke situatie. Alle bevindingen worden achteraf door middel van een rapport terug gekoppeld.

Fysiotherapeut

STOEL- EN UITGEBREIDE MASSAGES OP HET WERK

Damsma Fysiotherapie biedt zowel stoelmassages als uitgebreide massages aan op de werkvloer. Stoelmassages worden uitgevoerd op de werkplek van de werknemer. De uitgebreide massages vinden plaats in een aparte ruimte op een meegebrachte behandelbank. De massages zijn maatwerk en worden aangepast aan de wensen en behoeften van de medewerker. Beide massages kunnen worden uitgevoerd als een standaard ontspannende massage, maar kunnen ook meer gericht zijn op specifieke klachten. De fysiotherapeut geeft daarnaast adviezen die ertoe bijdragen dat eventuele klachten verminderen of minder snel ontstaan.

Wegenbouw

ONDERZOEK BIJ FYSIEK WERK

Naast de werkplekonderzoeken, die plaats vinden bij zittende beroepen, richt Damsma Fysiotherapie zich ook op de werknemer met klachten die ontstaan bij fysieke beroepen. Denk hierbij aan werk in de zorg, de bouw en retail. Op de werkplek wordt er gekeken naar de lichaamshouding tijdens het werk. Er wordt daar waar nodig direct geadviseerd over een ergonomisch verantwoorde uitvoering van de werkzaamheden. Daarnaast kunnen er trainingen worden opgesteld zodat de fysieke mogelijkheden van de werknemer verbeteren en daardoor beter kan omgaan met de werkbelasting.

Gewichten bij Gymnastiek

SPORTEN OP HET WERK

Veel bedrijven hebben tegenwoordig sportfaciliteiten op het werk. Zoekt u hiervoor begeleiding? Damsma Fysiotherapie biedt professionele begeleiding tijdens het sporten en kan helpen bij het opstellen van trainingsprogramma’s en -doelen. Daarnaast werken wij hierin samen met een gediplomeerd diëtist en personal trainer. Waardoor wij uw bedrijf op alle vlakken van een ‘healthy lifestyle’ kunnen ondersteunen.

Voor bedrijven: Services

TARIEVEN

De diensten van Damsma Fysiotherapie zijn een investering die voor uw bedrijf van toegevoegde waarde zijn. Een interventie lijkt geld te kosten, maar deze kosten worden terug verdiend door eerdere werkhervatting of het voorkomen van verzuim.

Fysiotherapeutisch werkplekonderzoek

€95 per persoon

Meer dan 3 personen? Vraag offerte aan.

Stoelmassages

€15 voor 10 minuten

Minimaal 3 personen

Uitgebreide massages

€20 voor 15 minuten

Minimaal 3 personen

Fysiotherapeutische behandeling

€35 voor 30 minuten

Minimaal 3 personen

Onderzoek bij fysiek werk

Vraag offerte aan

Sportbegeleiding

€45 voor 30 minuten

Diensten vallen onder fysiotherapie en zijn dus BTW-vrij.

Prijzen zijn exclusief voorrijkosten, deze zijn afhankelijk van de locatie en de grootte van de opdracht.

Vraag voor specifieke prijzen een offerte aan of neem contact op. Ik denk graag met u mee!

Voor bedrijven: Over

CONTACT

Bel, SMS of Whatsapp
06-55585291

Schoolslag 30, 1461 HJ Zuidoostbeemster

Thanks for submitting!

Voor bedrijven: Contact

                                                        Samenwerking

                             Sander Janssen | Diëtist en personal trainer

Voor bedrijven: Quote
bottom of page